Any questions? Call us: +40212243050    Mail us : office@aertech.ro
  • Follow us:

De ce Aer Tech Service?

Când considerați că un antreprenor vine la voi acasă, care sunt lucrurile care contează cel mai mult pentru dvs.? Când aveți atât de multe opțiuni, este greu să vă decideți în cine să aveți încredere, mai ales dacă nu știți prea multe despre modul în care funcționează sistemul dvs. HVAC. De-a lungul timpului am reușit să rămânem la un set simplu de valori de bază care a funcționat bine pentru noi pentru a ne dezvolta compania. Dar la sfârșitul zilei nu este vorba despre noi, ci despre tine. Clienții noștri sunt motivul pentru care putem continua să facem ceea ce ne place. Iată câteva motive pentru care credem că vă va plăcea să lucrați cu noi.

Garantii

La Aer Tech avem mai multe garanții pentru a vă proteja și investiția cu noi. Fie că este vorba de o simplă reglare A / C sau de un diagnostic mai complex pentru reparații sau înlocuirea completă a sistemului. Iată pe ce vă puteți baza, înainte de a începe lucrarea, vă vom oferi întotdeauna o ofertă de preț în avans, care nu se va schimba niciodată la jumătatea lucrării. Avem garanții mai specifice care se aplică fiecărui tip de serviciu pe care îl prestăm. Mai presus de toate, veți fi întotdeauna protejat de renumita noastră garanție de rambursare.

Integritate

Fiecare dintre tehnicienii noștri HVAC și sanitari instruiți profesional este fără îndoială cel mai înalt calibru în ceea ce privește caracterul și integritatea. La Aer Tech avem cele mai înalte standarde din industrie pentru recrutare. Toți tehnicienii noștri sunt verificați de fundal, testați medicamente și, în general, sunt băieți minunați. Când vine vorba de interesul dvs., personalul din afară va face întotdeauna ceea ce trebuie. Nu vor încerca niciodată să-ți vândă ceva de care nu ai nevoie sau să-ți taie colțurile la un loc de muncă. Suntem aici pentru a vă câștiga afacerea pentru anii următori.

Calitate

Majoritatea contractorilor HVAC tind să concedieze personal în sezonul lent și să recruteze intens în timpul ocupat. Avem o filozofie diferită. Avem o unitate de instruire internă cu toate mărcile și modelele diferite de furnal, aparate de aer condiționat și materiale pentru instalații sanitare. Când afacerea încetinește în primăvară și toamnă, profităm de ocazie pentru a ne perfecționa abilitățile. Lucrăm direct cu dealerii noștri pentru a stabili pregătire tehnică pentru toate nivelurile de tehnicieni. Unele companii se feresc să-și învețe angajații prea mult de teamă că ar putea deveni într-o zi un concurent. Suntem în regulă cu asta, vrem să vă oferim încrederea că indiferent ce tehnician vă bate la ușă, aveți persoana potrivită care lucrează pentru dvs.

Help-Desk